Live Betting

Live Betting

Hvad er live betting?

Hvis du leder efter et populært pengespil på nettet, så kan du roligt gå i gang med live betting. Det er blevet meget populært blandt online spillere, der elsker sport og også at satse penge på sport. Live betting betyder, at du satser x antal kroner på nogle forskellige væddemål på en bettingside. Hvis du har satset penge på det rigtige, så vil du vinde nogle penge. Når det er live betting betyder det også, at du kan satse live, efter kampen allerede er gået i gang. Andre væddemål skal ske inden kampen går i gang. Men sådan er det slet ikke med live betting. Du kan sidde og følge med i kampen, mens du laver dine væddemål. Så hvis du er god til at forudse, hvad der sker i kampe, når du ser dem, så vil live betting lige være noget for dig. Live betting foregår, som oftest, i forhold til sportskampe. Det kan blandt andet være fodbold, hvilket nok også er den mest populære form for betting og live betting. Når du live better kan du satse på mange forskellige ting. Dog ikke lige så mange i forhold til almindelige betting, men det er bestemt ikke kedeligt. Du kan blandt andet satse på næste målscorer, hjørnespark eller hvad end det nu måtte være, hvis det er fodbold vi snakker om. Live betting kan faktisk sagtens være en udfordring, da det ikke altid er lige så enkelt som den almindelige form for betting. For eksempel skal du hele tiden være på dupperne, og prøve at regne det næste ud, som vil ske i kampen. Derudover ændrer diverse odds sig også løbende igennem kampen, så du skal regne ud, hvornår det er bedst at satse dine penge – altså skal du prøve at finde ud af, hvornår det er det hele rigtige tidspunkt, at du laver dit væddemål. Hvis du for eksempel tror at du kan forudse noget i kampen, er det bare med at satse dine penge inden bookmakeren kommer til at tænke det samme som dig. På denne måde vil oddsene nok blive sat ned, og du vil ikke have muligheden for at vinde lige så mange penge, som du havde før.

Du kan sagtens vinde en masse penge med live betting. Dog er det ikke altid sikkert, at du vinder på dine væddemål. Derfor skal du også vide, at der er en hvis mulighed for, at du taber dine penge igen. Nogle gange skal du satse penge på det mest sandsynlige, mens andre gange er det måske en god idé at satse på det hold, som du faktisk oprigtigt hepper på vinder eller scorer det næste mål. Men det er skam helt op til dig selv, og du kan satse på lige det, som du har lyst til eller tror på.

Her kan du spille på live betting

Du kan spille på live betting mange forskellige steder. Så hvis du er interesseret i at komme i gang, er det bare med at kigge diverse muligheder igennem eller finde en god dansk casino guide, som kan vise dig alle mulighederne hurtigt. Du kan blandt andet spille på disse online betting sider:

1. Leo Vegas Sport: Få to gratis væddemål helt op til 500 danske kroner.
2. Betfair Sportsbook: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 2000 danske kroner.
3. Unibet: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 1500 danske kroner.
4. 888 Sport: Her kan du få 2000 danske kroner, hvis du er en helt ny spiller på siden.
5. Bwin Sport: Her kan du få 1000 danske kroner som ny spiller på siden.
6. NordicBet: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 2000 danske kroner.
7. CashPoint: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 1000 danske kroner.
8. Bet365: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 1000 danske kroner.
9. Betsafe: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 1000 danske kroner.
10. Jetbull: Få en 100 % væddemåls bonus helt op til 750 danske kroner.
11. 777.dk: Få en 100 % væddemåls bonus på helt op til 1000 danske kroner.
12. BetStars: Få en 100 % væddemåls bonus på op til hele 3600 danske kroner.

Som du kan læse er der mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til betting og live betting i Danmark. Du kan vælge mellem alle disse forskellige spillesider, der alle har en god bonus, så du kan komme godt i gang. Som du kan se tilbyder de fleste af siderne den samme form for bonus, så det er ikke der, der er den store forskel. Dog kan du selvfølgelig finde andre forskellige, hvis du klikker dig videre ind på siderne. Der vil altid være en eller flere sider, som tiltaler dig mere end andre. Dette kan du hurtigt finde ud af, hvis du bruger lidt tid på at tjekke diverse sider ud, og se hvad der oprigtigt falder i din smag. Det skal være sjovt at gå i gang med live betting, og det bliver det, hvis du finder den helt rigtige side for dig.

Hvad kan du satse dine penge på?

Du kan satse dine penge på mange forskellige kampe. Selvfølgelig er det hovedsageligt sport vi snakker om, når ordene betting og live betting bliver nævnt. Det kommer derfor nok ikke som en overraskelse, når vi nævner, nogle forskellige sportsgrene nu, som er utroligt populære på diverse betting sider. Du kan selvfølgelig finde en masse fodboldkampe, håndboldkampe og amerikansk fodbold, basketball samt ishockey. Fodbold er på de fleste betting sider selvfølgelig den største sportsgren med de fleste væddemål og muligheder. Men du kan sagtens finde andre sportsgrene, hvis du ikke er så meget for at satse dine penge på fodbold. Sommetider kan du endda satse penge på lidt mere anderledes og mindre sportsgrene, som du måske normalt ikke lige ville tænke, at du ville satse nogle penge på. For eksempel atletik eller andet sjovt. Du finder odds og kampe, som er i gang, på mange forskellige tider af døgnet. Så det er bare med at følge godt med eller kigge på betting sidernes programmer, så du kan gå i gang med noget live betting og tjekke hvornår det er, du skal være klar til at se kampen.

Kontaktformular