Auction Day

Auction Day

Introduktion til Auction day

Elsker du at tage på auktioner med dine gamle sager, og så håbe på at du har ramt jackpotten med din oldemors gamle bondemaleri? Eller elsker du bare at jagte jackpots? I så fald vil du elske Auction day spilleautomaten. Denne hyggelige lille spilleautomat tager nemlig det bedste med fra auktionerne, for her kan du nemlig være heldig at vinde en masse knaster. Det eneste du skal gøre er at ramme de rigtige kombinationer, og så kan du gå hjem med en masse kontanter på lommen.

Sådan spiller du Auction day

Auction day er en spilleautomat som alle andre spilleautomater. Du har et vis antal tromler med et vis antal ruder, og du kan være heldig at vinde en gevinst, hvis ruderne falder i det rette mønster.
I denne spilleautomat har du dog kun tre tromler, hvilket er lidt mindre end de typiske fem tromler, du finder på de fleste spilleautomater. Derudover har du tre ruder i hvert enkelte tromle, således du i alt har ni ruder per runde.
I Auction day er der ikke gevinstlinjer, derimod vinder du gevinster, når du har tre af de samme symboler i samme række. Og alt efter hvilet symbol du får, og i hvilket level du spiller, så kan du vinde op til 9600 credits, hvis du eksempelvis får tre smaragdringe. Men det er dog i bonusspillene, hvor du kan finde de største præmiegevinster.
Hvis du eksempelvis får tre the auction symboler, så åbner der sig nemlig et bonus spil, hvor du skal klikke på en række låger med spørgsmålstegn. Bag disse låger gemmer dig sig en række forskellige hænder, som alle er med til at hæve prisen på de genstande, som du har fået med på auktion. Du fortsætter ganske enkelt med at vende lågerne, indtil du rammer tre hamre, hvor auktionen slutter ved hammerslaf, og hvor du vender tilbage til spillet med en eventuel stor gevinst.
Du kan under auktionen også være heldig at finde tre sommerfugle, som sender dig videre til jackpotrouletten. Her kan du være heldig at vinde endnu flere kontanter, og i bedste fald kan du ende med at vinde superjackpotten.
Du har i Auction day også mulighed for at vinde bonus spil, hvis du får tre flash games symboler. I dette spil får du et vis antal free spins, typisk omkring de 20, hvor du skal samle på en række forskellige objekter, heriblandt guld- og sølvmønter, som kan forøge dine gevinster med op til 2.400 credits.
Derudover har du også WILD symboler, som erstatter et hvilket som helst symbol. Så får du eksempelvis to smaragdringe ved siden af et WILD symbol, så vinder du en gevinst.

Sæt auktionen på autopilot

Selvom Auction day er en ret simpel spilleautomat, så har de sørget for at have et par ekstra funktioner med, så spillet bliver lidt nemmere at spille. Blandt andet har de sørget for, at du kan sætte spillet på autopilot.
Deres autospin funktion er dog ret forsimplet, for du kan nemlig kun tænde for den og slukke den. Du kan dermed ikke foretage nogle yderligere indstillinger, såsom at slukke for autospin efter et vis antal spins, eller hvis du har tabt for et vis beløb. Det sætter desvære sine begræsninger, hvis man gerne vil lade spillet klare sig selv.

Opsummering

Auction day er en sjov lille spilleautomat, der adskiller sig meget fra de gængse spilleautomater med 20+ spillelinjer og alverdens 3D-effekter. Her får du et simpelt spil i en flot grafik, og med masser af gode muligheder for at vinde gode gevinster.
Auktionstemaet er helt gennemført, hvor bonusspillene er auktioner, hvor du kan være heldig at vinde en masse penge.
Det er helt klart en anbefalsesværdig spilleautomat til enhver, der elsker auktioner eller blot vil have et hurtigt og simpelt spil en regnfuld eftermiddag.

Kontaktformular